top of page

Skoda Octavia vRS 2021 Dīteilinga komplekss jaunas automašīnas aizsardzībai

Updated: Dec 14, 2023

Ja pasūtījāt jaunu Skodu pie autorizēta dīlera un izturējāt gandrīz gadu ilgu gaidīšanu, tad, protams, vēlaties uzreiz pēc iegādes nosargāt nevainojamo izskatu un saglabāt jauno stāvokli pēc iespējas ilgāk.



Šī Skoda Black Magic krāsā no piegādes brīža uz Latviju gaidīja saimnieku vel 2 nedēļas. Pirms izsniegšanas klientam auto vienu reizi tika mazgāts.


Šīs automašīnas īpašnieks rīkojās pareizi un ieradās pie mums uzreiz pēc automašīnas saņemšanas no salona. Tādējādi viņš līdz minimumam samazināja ekspluatācijas defektu rašanās iespēju.


Tieši tādēļ, lai maksimāli saglabātu un aizsargātu krāsojuma stāvokli, jaunas automašīnas pieņēmam ārpus kārtas, neskatoties uz noslodzi!


Mūsu iepazīšanās ar auto sākas ar detalizētu mazgāšanu ar pretbitumena un pretdzelzs apstrādi un defektu noteikšanu. Un to šajā mašīnā bija pietiekami daudz!


No sīkiem virsbūves noberzumiem līdz diezgan dziļiem skrāpējumiem. Visi defekti ir transportēšanas plēves un līmlentes noņemšanas un neuzmanīgas mazgāšanas sekas.


Noklikšķiniet, lai palielinātu attēlu:


Lai labotu šo stāvokli, tika izvēlēta virsbūves viegla pulēšana un lokāla defektu novēršana. Šī pieeja ļāva mums maksimāli saglabāt rūpnīcas lakas biezumu.


Riska zonas ir aizsargātas ar poliuretāna plēvi. Plēves uzstādīšanas darbus veica mūsu in-house meistars WRAPPING.LV


Visa automašīna: virsbūve, ieskaitot ar plēvi pārklātas detaļas, plastmasa, gumijas, dekoratīvie elementi, stikli, spoguļi, kamera ir apstrādāta ar aizsargsavienojumiem. Mēs izmantojam tikai labākās kvalitātes produktus, kas ir rūpīgi pārbaudīti un atlasīti gadu gaitā.


EVERGLASS PRO Coat un EVERGLASS GRAPHENE Topcoat.


Aquapel pārklājums uz stikliem, panorāmas jumts, sānu spoguļi, kameras.


Lūk, kā automašīna mainījās pēc visām procedūrām:



Lai pierakstītu savu automašīnu dīteilinga procedūram, zvaniet, rakstiet vai pierakstieties tiešsaistē - https://www.autoestetika.lv/kontakti

 

AUTOESTETIKA

Patiesā auto dīteilinga studija

LV: +371 20 280 839

RU: +371 29 165 299

Brīvības gatve 193a, Rīga


bottom of page