top of page

Projekts: Opel Insignia Grand Sport 2018



Uzreiz pēc jaunas automašīnas iegādes vēl viens auto īpašnieks pieņēma lēmumu sava naudas ieguldījuma aizsargāšanai un devās pie mums uz studiju uz DĪTEILINGA KOMPLEKSU JAUNAI AUTOMAŠĪNAI.


Šoreiz pie mums ciemojās automašīna Opel Insignia Grand Sport Abalone White krāsā ar Innovation komplektāciju. Mūs šī automašīna uzrunāja ar izteiksmīgām līnijām, aerodinamisko dizainu un kupejas kontūrām, kas ir saglabātas neskatoties uz to, ka automašīnai ir četras durvis.


Sākām ar vieglu salona dīteilingu. Automašīnas salons ir veidots ar Siena II apdari, perforētu Jet Black krāsas ādu un Shadow Grey apšuvumu.





Ar saspiestu gaisu tiek iztīrītas visas grūti aizsniedzamās vietas un ar profesionālu putekļu sūcēju tiek likvidēti visi putekļi un netīrumu daļiņas.



Ergonomisko sēdekļu āda tika attīrīta un apstrādāta ar LCK aizsargājošiem sastāviem, kas aizsargā automašīnas salona ādas izstrādājumus no sausnēšanas, izdegšanas, elastīguma zaudēšanas un citiem bojājumiem ekspluatācijas laikā un agresīvu ārējās vides faktoru ietekmes radītiem bojājumiem (t.i. augstas temperatūras, krasas temperatūru svārstības, UV-starojums u.c.).






OPC Line stūre ar perforētas ādas apdari un hromu



Ar mērķi aizsargāt un konservēt apstrādājām arī durvju un durvju rāmju gumijas apdari visam ziemas periodam.



Nepalaidām garām arī tādu detaļu, kā degvielas bākas vāku un nodalījumu.



Tika attīrīti logi un stiklojums.

Automašīnas pedāļi tika pārklāti ar specializētu pretslīdes sastāvu.



Durvju sliekšņi tika apstrādāti ar nanokeramikas aizsargpārklājumu.


Nākošais solis – DĪTEILINGA MAZGĀŠANA

Mazgāšanas laikā tiek likvidēts bitumens, metālisku un citu grūti attīrāmu daļiņu nosēdumi.



Pēcāk ķērāmies klāt virsmas sagatavošanai un attaukošanai pirms aizsargpārklājumu uzklāšanas.


Par aizsargpārklājumu klients izvēlējās 2 slāņus EVERGLASS NANOKERAMISKĀ AIZSARGPĀRKLĀJUMA – EVERGLASS PRO un EVERGLASS SAMPLE


Ar aizsargpārklājumu tiek apstrādāts arī eksterjera plastikāts un citas detaļas.




Automašīnas IntelliLux LED® Matrix lukturi tika aizsargāti ar specializētu pārklājumu, to aizsardzībai un plastikāta konservācijai.



Tā pat parūpējamies arī par smalkajām eksterjera detaļām – specializēti aizsargpārklājumi tiek uzklāti arī uz logu tīrītāju karkasa, slotiņām un citām detaļām.




Hromētās detaļas tiek apstrādātas ar attīrošu, spīdumu piešķirošu un aizsargājošu sastāvu.



18 collu vieglmetāla diski tiek apstrādāti ar nanokeramisko pārklājumu Ceramic Pro Strong



Pēc tam apstrādājām arī 1.5 litru Start/Stop turbodzinēju un dzinēja telpu.




Viss tiek nomazgāts, attīrīts un izžāvēts, pēc kā dzinējs un tā telpa tiek apstrādāta ar Koch Chemie Unna MOTORPLAST (specializēts sastāvs dzinēja telpas apstrādei).


GALA REZULTĀTS



Darbu kopējā summa – 790€

Tagad automašīnas īpašnieks var būt pārliecināts par to, ka katrs automašīnas virsbūves elements ir aizsargāts un viss, kas atliek ir baudīt iegūto rezultātu, pareizi kopt un mazgāt automašīnu, ievērot vismaz minimālās automašīnas kopšanas prasības un ik pa laikam iegriezties ciemos virsbūves stāvokļa novērtēšanai.


bottom of page