top of page

3 motocikli: Harley Davidson, BMW Motorrad un Ducati



Ja jums pieder motocikls, tas nozīmē, ka jums pieder darbības, pieredze un iespaidi. Motocikls nav tikai pārvietošanās līdzeklis. Tas ir jūsu “es” paplašinājums. Motocikla dīteilings ir tas, kas piešķir motociklam personību un palīdz tam saglabāt vislabāko izskatu sezonas laikā un starp tām.


Nostalģiju iedvesmojošs, kura spēks padara to joprojām aktuālu Harley-Davidson.


Viegls, kompakts un gluds Ducati Hypermotard 950 SP.


BMW Motorrad XR ar vienkāršu un agresīvu dizainu, kas apvieno jaudu un perfektu ergonomiku.


Pirms pati motociklu sezona vēl ir sākusies, iesakām veikt kārtīgu motocikla apkopi, tā savešanu teicamā kārtībā gan tehniski, gan vizuāli, un aizsargāt to, taču pirms “ziemas guļas”, to kārtīgi attīrīt un apstrādāt ar konservējošiem sastāviem, un tikai tad novietot glabāšanā. Pēc sezonas beigām iesakām nomainīt arī tehniskos šķīdumus, lai viss, kas sakrājies ekspluatācijas laikā, ziemas laikā nenosēstos uz dzinēja iekšējām virsmām. Tādējādi jūs varēsiet saglabāt savu mīļoto motociklu teicamā vizuālā un tehniskā stāvoklī uz daudz ilgāku laiku. Katrs motocikls bija ieradies pie mums uz studiju uz motociklu dīteilingu.


Kā jau vienmēr – vispirms motocikla dīteilinga mazgāšana, apskate, stāvokļa izvērtēšana un darbu plāna izveide.


Sākās procedūras:


  • visu metālisko un hromēto detaļu attīrīšana un pulēšana, ieskaitot riepu diskus;

  • visu metālisko un hromēto daļu apstrādi ar keramisko pārklājumu Everglass;

  • visu plastikāta elementu apstrādi ar nanokeramisko pārklājumu Everglass, kurš ne tikai aizsarga plastikāta un citas detaļas, taču sniedz arī plastikāta krāsai īpašu dzidrumu un sniedz ūdens un netīrumu atgrūdošas īpašības. Ja jūsu motociklam ir kādas “vājās vietas”, kur plastikāts jau ir paspējis izbālēt, tad nanokeramiskais pārklājums spēs šīs vietas atjaunot, piešķirot tām tumšāku toni;

  • stiklojuma un spoguļu apstrāde ar ūdens atgrūdošu sastāvu (anti-lietus);

  • visu gumijas elementu apstrāde ar aizsargājošu sastāvu, kas cīnās pret gumijas materiāla sarukšanu un bojāšanos dažādu faktoru ietekmē;

  • ādas vai ādas aizvietotāja sēdekļu apstrāde ar specializētu keramisko sastāvu, kas aizsargā ādu no izžūšanas, plaisāšanas, izdegšanas, elastības zuduma un izstaipīšanās. Sastāvs nepadara ādu slidenu, tādēļ nekādi neietekmē braukšanas drošību.

  • riepu apstrāde – tumšāka, dzidrāka toņa piešķiršanai un konservācijai.

Par komplimentu jums, mēs tā pat arī parūpēsimies par jūsu aizsargķiveri – tā tiks nopulēta un apstrādāta ar nanokeramisko aizsargpārklājumu tieši tā pat.


Gala rezultāts –




bottom of page