top of page

Street Glide Harley-Davidson dīteilings


No hroma līdz krāsojumam, mēs liksim jūsu motociklam spīdēt kā zvaigznei. Dīteilings līdz pilnībai!

Pārveidojiet savu motociklu par mākslas darbu, izmantojot mūsu rūpīgo dīteilingu. Brauciet ar greznību!


Ko paveicām:


  • Divu fāžu dīteilinga mazgāšana. Pirmajai bezkontakta fāzei maigs sārmains sastāvs, kas ļauj droši noārdīt galvenos piesārņotājus un skābs šampūns otrajai fāzei, kas neitralizē pirmās fāzes paliekas un pēc iespējas dziļāk attīra virsmu turpmākajām procedūrām.

  • Hroma pulēšana. Šim posmam izmantojam speciālu pastu un mīkstas filca salvetes. Šī pieeja ļauj viegli noņemt oksidāciju, nesaskrāpējot hroma elementus un nesabojājot hroma pārklājumu.

  • Krāsas pulēšana. Individuāli izvēlēta vairāku pulēšanas pastu un ripu kombinācija un dažādu darbības principu un izmēru pulēšanas mašīnu pieejamība ļauj sasniegt iespaidīgu spīdumu un pārsteidzošu virsmas gludumu.

  • Keramiskie pārklājumi EVERGLASS Tantal Carbide un Carbon Nanotube

  • Ādas kopšana. Vācu LCK tehnoloģija ļauj mums droši noņemt oksidāciju, noņemt netīrumus un nodrošināt uzturu un kopšanu, kas nodrošina ideālu ādas stāvokli daudzus gadus.

  • Plastmasas un gumijas apdares kopšana. Speciālie sastāvi dažādiem plastmasas un gumijas elementiem garantē ne tikai uzlabotu izskatu, bet arī palīdz saglabāt elastību, novērš plaisāšanu, izžūšanu un sākotnējo parametru zudumu.



Sniedziet savam motociklam karalisko attieksmi, ko tas ir pelnījis. Mūsu ekspertu dīteilings liks jūsu motociklam izskatīties un justies pilnīgi jaunam!


📲 +371 20280839

🧭 Brīvības gatve 193A, Rīga

Comentarios


bottom of page