top of page

Stailings ar aizsargplēvi DYNOprism:

Updated: Dec 7, 2023

ekskluzivitāte priekš Tesla 3

Mēs izdarījām to, ko neviens iepriekš nav darījis” - šī, iespējams, ir pompozākā frāze, ko varam teikt.


Mēs piekrītam, ka tas izklausās ļoti ambiciozi, taču tā ir 100% patiesība, un mēs jums par to pastāstīsim, izmantojot šīs Teslas piemēru.


Šīs Tesla 3 apmeklējums jau sen bija ieplānots mūsu darba grafikā. Šī ir mūsu pastāvīgā klienta automašīna, un iepriekš jau aplīmējam viņa Tesla X ar caurspīdīgu poliuretānu. Šī ir viņa sievas mašīna un līdz pēdējam brīdim arī plānojām to aplīmēt ar caurspīdīgu poliuretānu. Taču tieši mašīnas nodošanas dienā īpašnieks nolēma to aplīmēt ar STEK DYNOprism. Maigi sakot, bijām pārsteigti, jo šī plēve ir ierobežotā tirāžā un jāpasūta iepriekš, taču mūsu viesu labā esam gatavi atrisināt visas problēmas. Vienu rulli varējām atrast Polijā un paldies puišiem no STEK BALTICS un DPD LATVIA, kuri ātri nostrādāja un pēc 2 dienām saņēmām kāroto DYNOprism rulli. Nu šo 2 dienu laikā paspējām sagatavot auto plēves uzstādīšanai.


PIRMS UN PĒC:

PROCESĀ -

Pastāstīsim, kas ir tik īpašs DYNOprism.


Mēs visi esam pieraduši, ka aizsardzībai tiek izmantots caurspīdīgs poliuretāns, bet automobiļa dizaina maiņai tiek izmantots krāsains vinils. Ar ko viņi atšķiras? Vinils ir plāns un praktiski ne no kā nepasargā, poliuretāns ir izturīgs un uzticams. Vinila kalpošanas laiks ir 3 gadi. Svarīgi neatstāt vinila plēvi uz virsbūves, jo plēve, kurai beidzies derīguma termiņš, iesūksies automašīnas krāsojumā un to sabojās. Poliuretāns atkarībā no ražotāja kalpo līdz 10-12 gadiem un nekaitē krāsojumam.


Poliuretāna plēves izmaksas ir daudzkārt augstākas nekā vinila plēves izmaksas. Iepriekš vienīgā vinila priekšrocība salīdzinājumā ar poliuretānu bija krāsu un dizainu skaits. Bet nesen ražotāji sāka ražot krāsainu poliuretānu. Jā, tas ir pat dārgāks nekā caurspīdīgs poliuretāns, taču tas ir vienīgais trūkums, jo tagad jūs varat vienlaikus mainīt automašīnas izskatu un vienlaikus to aizsargāt.


DYNOprism ir poliuretāna aizsargplēve ar perlamutra efektu. Metalizētās daļiņas maina krāsu dažādos leņķos un piešķir unikālu izskatu jebkuras krāsas automašīnai. DYNOprism plēve tiek ražota ierobežotā tirāžā, kas piešķir automašīnai vēl lielāku ekskluzivitāti; otro tādu automašīnu jūs noteikti neredzēsiet. Un, protams, papildus nepārspējamam izskatam DYNOprism piedāvā 200 mikronu aizsardzību, 7 gadu garantiju un pašatjaunojošu virskārtu.


Līdz šim neviens nevienā no Baltijas valstīm un īpaši Latvijā nebija aplīmējis automašīnu ar STEK DYNOprism. Mēs lepojamies ar sava darba rezultātu un priecājamies par šīs Teslas skaisto pārvērtību.


GALA REZULTĀTS -

Pagaidām auto ir devies uz Spāniju, bet ceram to vismaz reizēm ieraudzīt Rīgas ielās. Uzreiz pēc šīs Tesla 3 tas pats īpašnieks atveda aplīmēšanai vel vienu Teslu, šoreiz Tesla Y. Un, redzot, cik iespaidīgi izskatās Tesla 3, radās doma Tesla Y arī aplīmēt ar DYNOprism.


Ātri atradām tuvāko brīvo rulli Korejā, taču nolēmām mēģināt no pārpalikumiem uzlīmēt vienu spoguli. Un rīkojāmies pareizi, jo Tesla Y krāsa ir gaišāka nekā Tesla 3 gandrīz grafīta krāsa, un efekts tika ievērojami zaudēts. Tāpēc Tesla Y, kā plānots, tika aplīmēta ar caurspīdīgu poliuretānu.


Bet par to nākamreiz.


Vēlaties izcelties uz pārējo fona? Mums ir dažādas aizsargplēves - gan caurspīdīgas, gan stailingam un dizainam. Sazinieties ar mums un mēs piepildīsim jebkuru no jūsu sapņiem.

 

AUTOESTETIKA

Patiesā auto dīteilinga studija

LV: +371 20 280 839

RU: +371 29 165 299

Brīvības gatve 193a, Rīga


bottom of page