top of page

Vai keramiskais pārklājums ir tā vērts?



Mēs uzstādām jūsu automašīnām tikai tos pārklājumus, kas ir izturējuši mūsu pārbaudes un kurus mēs uzklājam arī uz mūsu auto.


Nopietnākā aizsardzība visnopietnākajām automašīnām.



EVERGLASS Diamant

Šis ir novatorisks bāzes aizsargpārklājums uz nano dimantu bāzes.

Nanodimanti ir mazi dimanta kristāli, kuru izmērs parasti ir mazāks par 100 nm. Tiem piemīt unikālas īpašības, piemēram, augsta cietība, izturība un siltumvadītspēja. Šo pārklājumu drīkst izmantot tikai licences īpašnieki.


EVERGLASS Graphene

Hidrofobs augšējais aizsargpārklājums uz grafēna oksīda bāzes.

Grafēns ir monatomisks oglekļa slānis, kam ir vairākas unikālas īpašības, piemēram, augsta izturība, caurspīdīgums, augsta siltumvadītspēja un spīdums.


Šo savienojumu kombinācija nodrošina garantētu aizsardzību uz 18 mēnešiem, un tai piemīt unikālas izturības, hidrofobitātes un spīduma palielināšanas īpašības; simbiozē šie pārklājumi piedāvā augstu aizsardzības līmeni un ļoti skaistu izskatu.



EVERGLASS Tantal Carbide bāzes pārklājums ir jaunākā izstrāde, kuras pamatā ir tantala karbīds.

Tantala karbīds ir keramikas materiāls, kas sastāv no tantala un oglekļa. Tam ir augsta temperatūras izturība, augsta cietība un ķīmiskā inerce. Šo pārklājumu drīkst izmantot tikai licences īpašnieki.


EVERGLASS Tantal Carbide galvenās īpašības:


  1. Augstas temperatūras izturība: tantala karbīds var izturēt ļoti augstu temperatūru līdz 4000°C, kas padara to piemērotu lietošanai jebkurā klimatā, tas nebaidās ne no sala, ne no karstuma. Nodrošina aizsardzību pret UV stariem.

  2. Augsta cietība: Tantala karbīdam ir augsta cietība, kas padara to izturīgu pret nodilumu, tas labāk pasargās virsbūvi no skrāpējumiem.

  3. Ķīmiskā inerce: materiāls ir ķīmiski izturīgs pret agresīvu vidi, kas ļauj tam būt efektīvam, neskatoties uz ceļu reaģentiem, sāli un automašīnu mazgāšanas ķimiju.


EVERGLASS Carbone Nanotube ir hidrofobs augšējais aizsargpārklājums, kura pamatā ir oglekļa nanocaurules.


Vēl viens nepārspējams jauns produkts, kura galvenās īpašības ir:


  1. Izcilas mehāniskās īpašības: Oglekļa nanocaurulēm ir augsta izturība un stingrība, padarot tās par vienu no spēcīgākajiem cilvēcei zināmajiem materiāliem. Šis pārklājums noteikti nepazudīs no virsbūves un pasargās to no skrāpējumiem. Augsta hidrofoba pakāpe atvieglo automašīnas kopšanu.

  2. Lieliska siltumvadītspēja: oglekļa nanocaurulēm ir augsta siltumvadītspēja, kas padara tās efektīvas ziemas un vasaras apstākļos.

  3. Ķīmiskā inerce: sastāvs ir ķīmiski izturīgs pret dažādām vidēm, kas padara to efektīvu dažādos ķīmiski agresīvos apstākļos - sāls un reaģenti ziemā, bremžu putekļi, bitumens, ķimija automazgātavās.

  4. Glancēts, metālisks, slapjš spīdums, kas izcels automašīnas skaistumu.


Šo savienojumu kombinācija ir maksimālā iespējamā virsbūves aizsardzība, kas ilgs 3 gadus, un neticami skaists izskats katru dienu.



Auto keramiska pārklājuma efektivitāti var apstiprināt, veicot virkni novērojumu un testu.


Automašīnu īpašnieki izvēlas keramikas aizsargpārklājumus vairāku iemeslu dēļ:


  1. Aizsardzība pret skrāpējumiem un nobrāzumiem: Keramiskais pārklājums ir ļoti ciets un novērš skrāpējumus un nobrāzumus, kas var rasties no sīkām daļiņām, smiltīm, akmeņiem un citiem priekšmetiem, kas var nokrist uz automašīnas virsmas.

  2. Hidrofobās īpašības: Keramiskais pārklājums rada hidrofobu slāni uz automašīnas virsmas, kas atgrūž ūdeni un netīrumus. Tas padara automašīnu vieglāk tīrāmu un pasargā to no mitruma.

  3. Izturība pret ķīmiskām vielām: Keramiskais pārklājums ir izturīgs pret dažādām ķīmiskām vielām, piemēram, sāļiem, skābēm, sārmiem un citu agresīvu vidi, kas palīdz novērst koroziju un automašīnas virsbūves bojājumus.

  4. Izturība: Keramiskajam pārklājumam ir ilgs kalpošanas laiks, kas nozīmē, ka automašīna ilgstoši tiks pasargāta no ārējām ietekmēm.

  5. Uzlabots izskats: Keramiskie pārklājumi rada dziļu spīdumu, kas padara automašīnu pievilcīgāku un estētiskāku. Tie var arī uzlabot krāsu un akcentēt virsbūves formas. Keramiskais pārklājums padara automašīnu pievilcīgāku un estētiskāku.



Kopumā keramiskie aizsargpārklājumi ir populāra izvēle starp auto īpašniekiem, kuri vēlas nodrošināt savam transportlīdzeklim augstu aizsardzības līmeni un estētiski pievilcīgu izskatu.


Ir svarīgi atcerēties, ka keramiska aizsargpārklājuma izvēle un tā uzklāšanas process prasa īpašu apmācību un profesionalitāti.


Ja jums rūp savs auto, varat būt drošs, ka arī mēs par to parūpēsimies.



bottom of page