top of page

Kad pulēt automašīnu?



Pēc gandrīz 10 gadu ilga darba esam apkopojuši objektīvu statistiku no mūsu klientiem. Ik reizi, kad auto īpašnieki ir vēlējušies veikt automašīnas virsbūves pulēšanu, mēs vaicājām - kāpēc Jūs nolēmāt nopulēt automašīnu tieši tagad?


Šāds jautājums tika uzdots ikvienam klientam, nedalot nedz klientus, nedz viņu automašīnas noteiktās kategorijās. Mūsu mērķis bija uzzināt, kādi ir bijuši motivējošie faktori, kas mudinājuši nodot automašīnu uz pulēšanas procedūrām. Apkopojot visas saņemtās atbildes, esam izvirzījuši pašus galvenos (skaita ziņā visvairāk atkārojošos) iemeslus un faktorus, kuru dēļ auto īpašnieki veic sava automobiļa virsbūves pulēšanu:


1. Pulēšana kā regulāra automašīnas kopšana

Ir ļoti patīkami apzināties, ka lielākā daļa mūsu klientu uztver automašīnas pulēšanu kā vienkāršu dzīves sastāvdaļu. Tie, kas izvēlas rūpēties par automašīnu regulāri, iegūst aizsardzību pret koroziju, sāļiem un citiem ceļu reaģentiem, un nevainojamu automašīnas ārējo izskatu neskatoties uz automašīnas izlaiduma gadu.


2. Jaunas automašīnas pulēšana

Jaunām automašīnām nav nepieciešama atjaunojoša, bet aizsargājoša pulēšana, kas palīdzēs automašīnas izskatam saglabāties jaunam. Automašīna nezaudēs savu teicamo izskatu un vērtību ilgu laiku. Vairāk par jaunu automašīnu kopšanu esam aprakstījuši ŠEIT.


3. Tikko iegādātas lietotas automašīnas pulēšana

Pat ja esiet iegādājušies automašīnu ar nobraukumu, Jums ir iespēja ievērojami uzlabot tā ārējo izskatu. Ar virsbūves pulēšanas palīdzību tiek likvidēti krāsas lakojuma slāņa defekti, tiek aizskrāsoti iešķēlumi, noņemti sīkie skrāpējumu zirnekļtīkli un uzklāts aizsargpārklājums, kas pasargās automašīnas ārējo izskatu un paildzinās ekspluatācijas laiku.



4. Piespiedu kārtas pulēšana

Ļoti bieži pie mums klienti ierodas ar akūtiem iemesliem - mazi ceļa satiksmes negadījumi, kaķu nagu atstāti skrāpējumi, atslēgu skrāpējumi, neizskaidrojami pleķi un nosēdumi, krāsas izmaiņas, rūsas punktiņi, neatzmagājami traipi no insektiem, sveķiem vai putnu izkārnījumiem. Šādos gadījumos tiek izvērtēti visi esošie defekti un piemeklēts klientam optimālākais problēmas risinājums.


5. Automašīnas pulēšana pirms pārdošanas

Potenciālie pircēji izvērtē automašīnas ārējo izskatu ļoti padziļināti un mūsu klienti, kuri vēlas pārdot savu automašīnu maksimāli ātri un izdevīgi, vēršas pie mums pēc pirmspārdošanas sagatavošanas.


6. Pulēšana pēc remonta, krāsošanas vai nekvalitatīvas pulēšanas

Mūsu studijā bieži vien klienti vēršas pēc remonta autoservisos, kur parasti personāls pret automašīnām īpaši saudzīgi neizturas, pēc automašīnas krāsošanas vai pēc nekvalitatīviem pulēšanas darbiem, kas saņemti no Rumbulas klases meistariem vai pašdarbības. Šādos gadījumos virsbūves pulēšana tiek veikta ar mērķi atgriezt teicamu ārējo izskatu krāsas lakojuma slānim un automašīnas virsbūves aizsardzībai turpmākai automašīnas lietošanai.


7. Pulēšana dāvanā

Retāk sastopama, taču viens no vispatīkamākajiem iemesliem. Parasti automašīnas virsbūves pulēšanu dāvina bērni, draugi vai otrā pusīte. Atjaunotas automašīnas saņemšana pēc pulēšanas - svētki automašīnas īpašniekam.



 
bottom of page