top of page

Aizsargplēve, keramika un tonēšana jaunajam Toyota Land Cruiser 150

Updated: Dec 7, 2023

Pilna virsbūves aplīmēšana, priekšējie lukturi bez savienojumiem IYKYK 😉

Poliuretāna aizsargplēves uzstādīšana uz automašīnas ir viens no efektīvākajiem veidiem, kā saglabāt tās sākotnējo izskatu un aizsargāt to no mehāniskiem bojājumiem. Šajā blogā mēs apskatīsim aizsargplēves un keramiska aizsargpārklājuma uzstādīšanas procesu uz jaunas Toyota Land Cruiser 150 automašīnas.


Mašīna ieradās nākamajā dienā pēc iegādes, bet, tā kā īpašnieks dzīvo tālu no Rīgas, odometram jau ir 270 kilometri.


Pēc mazgāšanas novērtējām mašīnas stāvokli:

Protams, šādi defekti prasīja korekciju.


Papildus aizsargplēves uzstādīšanai uz visas automašīnas virsbūves, īpašnieks vēlējās stiklus tonēt ar keramisko plēvi. Tonēšana ar keramisko plēvi ir lieliska izvēle tiem, kas vēlas aizsargāt salonu un pasažierus no vides negatīvās ietekmes, kā arī uzlabot auto izskatu. Tonēšana ar keramisko plēvi ir ieguldījums vadītāja un pasažieru drošībā un komfortā.


Tālāk sākas poliuretāna aizsargplēves uzklāšanas process. Plēve tiek uzklāta uz automašīnas virsmas ar īpašiem instrumentiem un tehnoloģijām, kas nodrošina maksimālu precizitāti un darba kvalitāti.


Pēc plēves uzklāšanas uz automašīnas ir nepieciešams veikt galīgo darba kvalitātes pārbaudi un pārliecināties par defektu un bojājumu neesamību. Ja viss ir izdarīts pareizi, tad automašīna būs aizsargāta no skrāpējumiem, iešķēlumiem un citiem mehāniskiem bojājumiem ilgu laiku.


Pēdējais, bet ļoti svarīgais posms ir keramiska aizsargpārklājuma uzklāšana. Keramiskais pārklājums uz aizsargplēves ļauj pastiprināt tās aizsargājošās īpašības, nodrošinot papildu aizsardzību pret ārējiem faktoriem, palielinot tās kalpošanas laiku un saglabājot auto stāvokli labā formā ilgus gadus. 2 slāņi EVERGLASS Diamant un EVERGLASS Graphene garantēti kalpos 18 mēnešus.


PROCESĀ -

GALA REZULTĀTS -

Vai vēlaties nodrošināt savu auto ar uzticamu aizsardzību un nepārspējamu izskatu, bet nezināt, kā to izdarīt?


Mūsu profesionāļu komanda ir gatava piedāvāt augstas klases aizsargplēves un keramikas uzstādīšanas pakalpojumus, kas nodrošinās jūsu automašīnai uzticamu aizsardzību pret negatīvo ietekmi no apkārtējās vides un bojājumiem uz ceļa, kā arī piešķirs elpu aizraujošu izskatu.


Mēs strādājam precīzi un kvalitatīvi, ņemot vērā visas jūsu vēlmes un prasības. Mūsu pieredze un profesionālisms garantē rezultātu, kas pārspēs visas jūsu cerības.


Pasūtiet aizsargplēves un keramikas uzstādīšanas pakalpojumus no mums tieši tagad un saņemiet uzticamu aizsardzību un izsmalcinātu izskatu savai automašīnai!


 

AUTOESTETIKA

Patiesā auto dīteilinga studija

LV: +371 20 280 839

RU: +371 29 165 299

Brīvības gatve 193a, Rīga


bottom of page