top of page

EVRGLASS Keramiskie aizsargpārklājumi un LEGEND poliuretāna aizsargplēve: ŠKODA Octavia vRS

Updated: Dec 17, 2023

ŠKODA Octavia vRS - praktisks auto ar dzirksteli un tagad arī aizsargāts un krāšņs.

ŠKODA, pirmkārt, ir ģimenes zīmols, ko pērk galvenokārt vīrieši, kas vecāki par 25 gadiem. Taču praktisks auto var būt arī elegants un dinamisks. Kā, piemēram, Octavia vRS, kas ieradās pie mums. Grafīta pelēka virsbūves krāsa, spīdīgi melni apdares elementi - protams, īpašnieks vēlējās visu šo skaistumu pasargāt uzreiz pēc iegādes.


Mūsu risinājums šīs automašīnas kopšanas un aizsardzības procedūrām:

  • Krāsas viegla koriģējošā pulēšana

  • Full front+ aplīmēšana ar LEGEND poliuretāna aizsargplēvi

Aplīmējot savu auto ar augstas kvalitātes amerikāņu poliuretānu LEGEND, jūs saņemat 100% garantiju pret dzeltēšanu un citām plēves īpašību izmaiņām 12 gadu garumā.

  • EVERGLASS keramiskie aizsargpārklājumi visai automašīnas virsbūvei

EVERGLASS Diamant ir aizsargpārklājums uz īpaši smalku dimantu bāzes. Paredzēts tiem, kas var atļauties labāko. Daudzu gadu dīteilinga nozares attīstības rezultāts. Tehnoloģija ļauj sasniegt izcilu cietību, attiecīgi paaugstina aizsardzības līmeni. Diamant palielina saules gaismas atstarošanos no automašīnas krāsojuma un pārsteidz ar savu intensīvo mirdzumu. Pieejams tikai sertificētos centros.


EVERGLASS Graphene ir hidrofobs aizsargpārklājums uz grafēna oksīda bāzes. Grafēns pēc daudziem pētījumiem ir atzīts par plānāko un izturīgāko materiālu no visiem pasaulē esošajiem materiāliem.


Graphene pārklājums pārklāj Diamant slāni un maksimāli palielina automašīnas krāsas spīdumu bez "dūmuma", kas bieži veidojas uz virsmas, izmantojot lētāku keramiku.


Viena no EVERGLASS Graphene aizsargpārklājuma priekšrocībām ir apstrādātās virsmas gludums. Palielināta slīdēšana uz automašīnas elementiem samazina ledus veidošanos ziemā, putekļu veidošanos vasarā, kā arī samazina organisko vielu negatīvo ietekmi uz krāsojumu.

  • EVERGLASS Glass Coat keramiskais pārklājums ir profesionālais divkomponentu aizsargpārklājums stiklam, kas ir ārkārtīgi spēcīgs, izturīgs un efektīvs.

Īss video apskats par projektu -

Tagad uz ceļiem ir vēl viena skaista mašīna.

GALA REZULTĀTS -


Vai arī jūsu automašīna ir aizsargāta un kopta?

Labākais brīdis, lai aizsargātu savu automašīnu, ir uzreiz pēc iegādes, otrs labākais brīdis automašīnas aizsardzībai ir tagad!


Augstākā kvalitāte un pastiprināta uzmanība Jūsu automašīnai mūsu studijā!



Premium pulēšana, izturīgākie keramiskie aizsargpārklājumi un aizsargplēves stilīgākajā dīteilinga studijā Latvijā: uzticami, kvalitatīvi, dārgi.

Izvēlies savu pakalpojumu jau šodien! Viss nepieciešamais, ieskaitot daudzu gadu pieredzi, mums ir pieejams, Jums tikai jāsazinās ar mums un jāsarunā vizītes datums.

 

AUTOESTETIKA

Patiesā auto dīteilinga studija

LV: +371 20 280 839

RU: +371 29 165 299

Brīvības gatve 193a, Rīga


bottom of page