top of page

Vai ir iespējams sabojāt auto ar pulēšanu?


Daudziem šķiet, ka nav nekā vienkāršāka par pulēšanu un šis process nekādi nevar kaitēt auto. Taču ir daudzas nianses, kas pulēšanu var pārvērst par bīstamu procedūru.


Apskatīsim dažus no tiem:


  1. Nepareiza sagatavošana: Pirms pulēšanas procesa uzsākšanas auto ir jānomazgā 3 fāzēs un jāizžāvē. Pēc tam virsbūve ir jāattīra ar polimērmāliem. Tas ļauj no virsmas noņemt netīrumus, putekļus, bitumenu, dzelzi, sveķus, sāli, taukus un citus piesārņotājus. Visas bīstamās vietas jāaizlīmē ar maskēšanas lenti.

  2. Nepareizs krāsojuma stāvokļa novērtējums: Speciālistiem ir jāpārbauda automašīna, jānosaka krāsojuma biezums un stāvoklis, kā arī jākonstatē defekti.

  3. Nepareiza metodes un materiālu izvēle: Atkarībā no virsbūves stāvokļa un vēlamā rezultāta tiek izvēlēta piemērota pulēšanas metode un speciāli pulēšanas materiāli: ripas, pastas, mašīnas.

  4. Pulēšanas veikšana vāja apgaismojuma apstākļos: Kvalitatīvas pulēšanas nosacījums ir daudzu veidu apgaismojuma klātbūtne - siltā un aukstā gaisma, punktveida un lineārie gaismas avoti.

  5. Kvalitātes kontroles trūkums: Pulēšanas procesā speciālists pastāvīgi uzrauga visus aspektus - hologrammu, dziļumu un spīdumu, krāsojuma uzsilšanu, pulēšanas riteņu un mikrošķiedras lupatiņu tīrību. Profesionālis neaizmirst par ārējām plastmasas detaļām, hromētiem elementiem, lukturiem un lampām, lielu iesitumu pielabošanu, stikla mazgāšanu, izplūdes cauruļu pulēšanu un daudz ko citu.

  6. Nepareizi nobeiguma posmi: Pēc pulēšanas pabeigšanas nepieciešams noņemt pulēšanas pastas atlikumus no visām spraugām, kā arī attaukot virsbūvi un uzklāt aizsargpārklājumu, lai pulēšanas rezultāti saglabātos ilgu laiku.


Profesionālai automašīnu pulēšanai nepieciešama pieredze, specializētas prasmes un profesionāls aprīkojums, lai sasniegtu optimālus rezultātus.


Izmantojot mūsu studijas pulēšanas sistēmu, auto var pulēt gandrīz bezgalīgi daudz reižu. Jo pat ar dziļo pulēšanu mēs noņemam minimālu lakas kārtu – apmēram 5 mikronus. Un tieši šī iemesla dēļ mūsu klienti vienmēr brauc ar koptām, spīdīgām un skaistām auto – jo kaut katru gadu var atjaunināt sava auto izskatu. Gan auto ir skaists un aizsargāts, gan īpašnieks gandarīts un laimīgs.


Ir vairākas pazīmes, kas var liecināt, ka jūsu automašīnai ir nepieciešama pulēšana:


  1. Nelielu skrāpējumu un nobrāzumu parādīšanās uz virsbūves.

  2. Krāsas pārklājuma duļķainība un krāsas maiņa.

  3. Automašīnas virsmai trūkst spīduma.

  4. Ūdens vai citu vielu traipu parādīšanās uz virsbūves.

  5. Nelīdzenuma vai nevienmērīguma sajūta, pieskaroties virsmai.


Ja pamanāt vienu vai vairākas no šīm pazīmēm, visticamāk, jūsu automašīnai ir nepieciešama pulēšana. Turklāt regulāra pulēšana palīdz saglabāt automašīnas izskatu un pasargāt to no kaitīgas vides ietekmes.


Stāvoklis PIRMS:



Auto pulēšana uzlabo krāsojuma izskatu un stāvokli, taču ir dažas problēmas, kuras tā nevar pilnībā atrisināt:


  1. Dziļi skrāpējumi: ja skrāpējumi uz automašīnas virsmas ir pārāk dziļi, pulēšana tos nespēs pilnībā noņemt. Šādos gadījumos būs nepieciešamas radikālākas remonta metodes, piemēram, slīpēšana un krāsošana.

  2. Rūsa: ja uz automašīnas virsmas ir rūsa, pulēšana to nenoņems. Lai cīnītos pret rūsu, ir jāveic specializētas procedūras noņemšanai un aizsardzībai pret turpmāku rašanos.

  3. Akmens šķembas un lakas atslāņošanās: ja automašīnai ir nopietni virsbūves bojājumi, tad pulēšana to nespēs salabot. Šādos gadījumos būs nepieciešams remonts vai krāsošana.


Tādējādi automašīnas pulēšanai ir savi ierobežojumi un ne vienmēr tas ir universāls veids, kā atrisināt visas problēmas ar automašīnas izskatu un stāvokli.


Dažas 50/50 bildes un bildes procesā:



Kā noteikt, ka virsbūves pulēšana ir veikta kvalitatīvi:


  1. Spīdums: pēc pulēšanas automašīnas virsbūvei jābūt spilgtam spīdumam. Krāsai vajadzētu izskatīties gludai un atstarot gaismu.

  2. Nav sīku skrāpējumu un nobrāzumu: augstas kvalitātes pulēšanai jānovērš nelielas skrambas, nobrāzumi un citi virsbūves virsmas defekti.

  3. Gluda sajūta: pēc pulēšanas virsbūves virsmai vajadzētu justies gludai uz pieskārienu. Rokai nevajadzētu “lipt” uz virsmas, kas liecina par vienmērīgu un kvalitatīvu pulēšanas procesu.

  4. Vienmērīgs pārklājums: Pulēšanai jābūt vienmērīgai pa visu virsbūves virsmu, bez plankumiem, svītrām vai nevienmērīga spīduma.

  5. Rezultāta noturība: Augstas kvalitātes pulēšanai ir jāsaglabā rezultāti ilgu laiku, aizsargājot krāsojumu no ārējiem faktoriem.

  6. Nav pulēšanas līdzekļu pēdu: pēc pulēšanas pabeigšanas uz virsbūves virsmas nedrīkst palikt pulēšanas līdzekļu atliekas.


Ja pamanāt šīs pazīmes pēc automašīnas virsbūves pulēšanas, varat uzskatīt, ka darbs ir paveikts labi. Tāpat ir svarīgi pievērst uzmanību pulēšanas procesu veikušo speciālistu reputācijai un pieredzei.


GALA REZULTĀTS:



Mēs nodrošinām caurspīdīgumu savā darbā, konsultējam klientus un sniedzam garantijas savam darbam.


Kādas garantijas mēs sniedzam auto pulēšanas pakalpojumiem:


  1. Kvalitātes garantija: Mēs apsolām veikt automašīnu pulēšanu augstā līmenī un attaisnot klientu vēlmes.

  2. Materiālu garantija: Mēs garantējam izmantoto materiālu un pulēšanas līdzekļu kvalitāti, nodrošinot, ka tie nebojā krāsojumu vai neradīs citas problēmas.

  3. Garantija detaļu un piederumu drošībai: Mēs garantējam, ka visas automašīnas detaļas un piederumi tiks saglabāti un netiks bojāti pulēšanas procesā.

  4. Bojājumu neesamības garantija: Mēs garantējam, ka pulēšanas rezultātā krāsojumam vai citām auto daļām nebūs jaunu bojājumu.

  5. Savlaicīgas izpildes garantija: mēs apsolām pabeigt jūsu automašīnas pulēšanu noteiktajā termiņā, lai jūs varētu atbilstoši plānot savu laiku.


Pirms darba uzsākšanas ir svarīgi apspriest visas detaļas, lai nodrošinātu, ka visas jūsu cerības ir izpildītas.


Sazinieties ar mums un kopā mēs izvēlēsimies ideālo variantu Jūsu automašīnai.

bottom of page