top of page

Poliuretāna aizsargplēve un keramiskais pārklājums: Nissan Ariya

Jauns auto aplīmēts ar maksimālu detalizāciju


Sveicam visus, kas meklē uzticamu aizsardzību savam jaunajam auto! Šodien mēs runāsim par aizsargplēves un keramikas pārklājuma uzklāšanu Nissan Ariya.

Šis Nissan Ariya ir aplīmēts ar maksimālu detalizāciju, kas nozīmē, ka tika aplīmēti arī visi dekoratīvie elementi un mazās detaļas. Un vēl, ar pilnu aplīmēšanu mūsu studijā vienmēr ir iekļauta vējstikla aplīmēšana ar aizsargplēvi. Visa automašīna ir pārklāta ar poliuretāna plēvi Carpro Immortal PPf, un pārklāta ar diviem EVERGLASS keramikas pārklājumiem: Diamant un Graphene. Vējstikls ir aizsargāts ar DYNOflex plēvi.


PROCESĀ -

Aizsargplēve ir lielisks veids, kā pasargāt automašīnas virsbūvi no skrāpējumiem, šķembām un citiem bojājumiem. Keramiskais pārklājums nodrošina papildu aizsardzību pret ķīmiskajiem elementiem un ultravioletajiem stariem, kā arī piešķir automašīnai spīdīgu un gludu izskatu.

Plēves uzstadīšana tika pabeigta pirms nedēļas un plēve jau 2 reizes izglābusi saimnieku no nepatikšanām: pirmo reizi, kad sniega izrādījās auga krūms un otro reizi, kad saimnieks nepamanīja uz ceļa nokritušu zaru un noberzēja visu automašīnas sānu pret to. Apskatījām auto un virsbūvei nav neviena bojājuma.

Mūsu profesionāļu komanda ir gatava Jums piedāvāt kvalitatīvu aizsargplēves un keramikas pārklājuma uzstādīšanu Jūsu jaunajam auto. Mēs izmantojam tikai augstas kvalitātes materiālus un modernu aprīkojumu, lai nodrošinātu jūsu automašīnas drošu aizsardzību daudzu gadu garumā.


GALA REZULTĀTS -


Ja vēlaties saglabāt savu auto nevainojamā stāvoklī visu tā kalpošanas laiku, tad sazinieties ar mums! Mūsu speciālisti atbildēs uz visiem jūsu jautājumiem un palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu jūsu automašīnai.


Izvēlies savu pakalpojumu jau šodien! Viss nepieciešamais, ieskaitot daudzu gadu pieredzi, mums ir pieejams, Jums tikai jāsazinās ar mums un jāsarunā vizītes datums.

 

AUTOESTETIKA

Patiesā auto dīteilinga studija

LV: +371 20 280 839

RU: +371 29 165 299

Brīvības gatve 193a, Rīga



bottom of page