top of page

Keramiskie aizsargpārklājumi un poliuretāna aizsargplēve: Nissan ARIYA

Updated: Dec 17, 2023

Katrs īpašnieks vēlas, lai jaunais auto izskatītos labi pēc iespējas ilgāk.

Iepazīstieties: Nissan Ariya ir spilgts japāņu dizaina paraugs Burgundy krasā ar daudz spīdīgu Piano Black apdares elementu. Šī kombinācija izskatās uz visiem 100 procentiem, taču ir arī diezgan prasīga attiecībā uz kopšanas procedūrām.


Katrs īpašnieks vēlas, lai jaunais auto izskatītos labi pēc iespējas ilgāk. ️


Visdrošākais veids, kā to panākt, ir uzreiz pēc iegādes virsbūvi pārklāt ar keramisku aizsargpārklājumu un poliuretāna aizsargplēvi.


Piemēram, šī jaunā Nissan Ariya īpašniece nesen izmantoja šo pakalpojumu. Mēs aizsargājām visu automašīnas priekšpusi, riska zonas un melnos spīdīgos apdares elementus ar poliuretāna plēvi Legend Prime un pēc tam uzklājām keramikas aizsargpārklājumus 2 slāņos - EVERGLASS DIAMANT un EVERGLASS GRAPHENE visai virsbūvei.

Īss video apskats par projektu -

Rezultātā japāņu auto ir aizsargāts ar amerikāņu plēvi un keramiku no Lielbritānijas, tagad tas ir kļuvis izteiksmīgāks un skaistāks, un tā īpašniece var būt drosmīgāka un justies brīvāk ikdienas lietošanā.

Mēs ne tikai aizsargājam jūsu jauno automašīnu, bet arī esam vienoti ar jums mīlestībā pret auto.


GALA REZULTĀTS -

Premium pulēšana, izturīgākie keramiskie aizsargpārklājumi un aizsargplēves stilīgākajā dīteilinga studijā Latvijā: uzticami, kvalitatīvi, dārgi.

Izvēlies savu pakalpojumu jau šodien! Viss nepieciešamais, ieskaitot daudzu gadu pieredzi, mums ir pieejams, Jums tikai jāsazinās ar mums un jāsarunā vizītes datums.

 

AUTOESTETIKA

Patiesā auto dīteilinga studija

LV: +371 20 280 839

RU: +371 29 165 299

Brīvības gatve 193a, Rīga


bottom of page