top of page

Lexus ES300h DĪTEILINGA KOMPLEKSS JAUNAM AUTO

Updated: Dec 17, 2023

Steidzami nenozīmē pavirši

Mēs AUTOESTETIKĀ nesteidzamies, visi darbi prasa maksimālu koncentrēšanos un tehnoloģisko procesu ievērošanu. Tas ir tas, par ko mūs novērtē mūsu viesi: mēs esam pret konveijera pieeju, un par pārdomātu attieksmi pret katru automašīnu. Mūsu darba principi atspoguļojas arī tajā, kā mēs organizējam savu telpu: mēs esam studija – vieta, kur nodarbojamies ar radošumu, kas necieš steigu.


Bet dažreiz notiek tā, ka mūsu viesiem ir tikai ļoti ierobežots laiks dīteilingam.

Ko mēs darām šādās situācijās? Protams, mēs izrādām cieņu pret mūsu viesu vajadzībām, atliekam visas lietas un strādājam pēc iespējas efektīvāk. Tāpat kā ar šo jauno Lexus ES300h - īpašniekiem bija mazāk nekā viena diena, lai veiktu aizsardzības procedūras. Paši īpašnieki atbrauca pie mums no Liepājas un uz mūsu darba laiku palika viesnīcā. Auto mums tika atvests uzreiz pēc iegādes, un šoreiz esam gandarīti par veidu, kā dīleris vērsās pie mašīnas izsniegšanas - nekādus defektus neatradām!


Un tas nozīmē, ka mēs varējām nekavējoties sākt auto sagatavošanu EVERGLASS keramikas pārklājumam.


Un šeit ir rezultāts: laicīgi, kvalitatīvi, rūpīgi.


  • EVERGLASS keramiskie aizsargpārklājumi visai automašīnas virsbūvei

EVERGLASS Diamant ir aizsargpārklājums uz īpaši smalku dimantu bāzes. Paredzēts tiem, kas var atļauties labāko. Daudzu gadu dīteilinga nozares attīstības rezultāts. Tehnoloģija ļauj sasniegt izcilu cietību, attiecīgi paaugstina aizsardzības līmeni. Diamant palielina saules gaismas atstarošanos no automašīnas krāsojuma un pārsteidz ar savu intensīvo mirdzumu. Pieejams tikai sertificētos centros.


EVERGLASS Graphene ir hidrofobs aizsargpārklājums uz grafēna oksīda bāzes. Grafēns pēc daudziem pētījumiem ir atzīts par plānāko un izturīgāko materiālu no visiem pasaulē esošajiem materiāliem.


Graphene pārklājums pārklāj Diamant slāni un maksimāli palielina automašīnas krāsas spīdumu bez "dūmuma", kas bieži veidojas uz virsmas, izmantojot lētāku keramiku.


Viena no EVERGLASS Graphene aizsargpārklājuma priekšrocībām ir apstrādātās virsmas gludums. Palielināta slīdēšana uz automašīnas elementiem samazina ledus veidošanos ziemā, putekļu veidošanos vasarā, kā arī samazina organisko vielu negatīvo ietekmi uz krāsojumu.

  • EVERGLASS Glass Coat keramiskais pārklājums ir profesionālais divkomponentu aizsargpārklājums stiklam, kas ir ārkārtīgi spēcīgs, izturīgs un efektīvs.

Īss video apskats par projektu -


Ja tuvākajā nākotnē plānojat iegādāties jaunu automašīnu, iesakām pieteikt savu automašīnu pakalpojumam:

📲 +371 20280839

🧭 Brīvības gatve 193A, Rīga



Izvēlies savu pakalpojumu jau šodien! Viss nepieciešamais, ieskaitot daudzu gadu pieredzi, mums ir pieejams, Jums tikai jāsazinās ar mums un jāsarunā vizītes datums.

 

AUTOESTETIKA

Patiesā auto dīteilinga studija

LV: +371 20 280 839

RU: +371 29 165 299

Brīvības gatve 193a, Rīga


bottom of page