top of page

Ādas salona lokāla ķīmiskā tīrīšana

Parasti, kad pie mums uz studiju ierodas auto īpašnieki ar automašīnām, kuru ādas salonam ir 3-5 gadi, teju visi ir pārliecināti, ka automašīnas sēdekļu āda ir tīra un labā stāvoklī.

Par laimi – mēs zinām, kā pierādīt, ka šāda pārliecinātība ir maldīga. Atliek vien attīrīt nelielu sēdekļa daļu, lai liktu auto īpašniekam aizdomāties par pareizu ādas salona kopšanu.



Kāpēc, “vienkārši uzmetot aci”, liekas, ka āda automašīnas salonā izskatās labi?


Galvenais iemesls – netīrumi uz ādas neparādās uzreiz, bet ar laiku, tādēļ ādas stāvoklis mainās pakāpeniski un teju vai nepamanāmi īpašniekam.

Otrs iemesls – āda kļūst netīra un iznēsājas vienmērīgi, tādēļ šķiet, ka visi automašīnas salona elementi izskatās vienlīdz labi un kopējais stāvokļa pasliktinājums notiek nemanāmi.


Šādi salons izskatījās PIRMS -


Patiesi šķiet, ka viss ir kārtībā.


Atdalām laukumu tīrīšanai –


Uzklājam ādas kopšanas un attīrīšanas līdzekli no LCK, un cītīgi tīrām, ievērojot nepieciešamo tīrīšanas tehnoloģiju –



Nosusinām ar mikrošķiedras lupatiņu –



Ieraugām to, cik patiesībā daudz netīrumu ir uz sēdekļa –




Priecājamies par rezultātu –


Āda kļuva ne tikai attīrīta, papildus tam atgriezās arī tās sākotnējais ārējais izskats – tā kļuva matēta un patīkami mīksta.


Vesela ādas salona āda nespīd un ir elastīga.



Pēc šādas demonstrācijas auto īpašniekiem jautājumi par regulāru ādas kopšanas nepieciešamību pazūd un tie patiesi sāk apzināties šādas kopšanas nepieciešamību.


Mēs, kopā ar vācu ādas institūta LCK tehnoloģiju, rekomendējam veikt automašīnas ādas kopšanas procedūras ik pēc 6 mēnešiem. To var darīt gan mūsu studijā, gan pašrocīgi, iegādājoties tam speciāli paredzētus ādas kopšanas komplektus no LCK, jebkuram ādas tipam.



bottom of page