top of page

Keramiskais aizsargpārklājums un aizsarglēve Cupra Formentor:

Updated: Dec 7, 2023

Plēve un keramika ir visefektīvākais veids, kā aizsargāt automašīnu.

Katru reizi, kad pārklājam automašīnas virsbūvi ar aizsargājošu keramisku pārklājumu, mēs neapstājamies apbrīnot, kā mainās automašīnas izskats.

Mēs īpaši iesakām keramiku:

  • jaunām automašīnām

  • kā aizsardzību pēc pulēšanas,

  • kā arī automašīnām, kas pārklātas ar poliuretāna aizsargplēvi.

Savā darbā izmantojam Everglass keramikas pārklājumus. Mēs neesam saistīti ar nevienu zīmolu un nepārdodam šos produktus - mēs vienkārši izmantojam pierādītus laika un vairāku testu (kuru mūsu viesi vienmēr var apskatīt) produktus. Starp citu, mēs arī pārklājam savas pašu automašīnas ar Everglass keramiku.

Bet tagad runa ir par mūsu viesi - jauno Cupra Formentor, kas atbrauca pie mums tieši no dīlera. Pēc konsultācijas īpašnieki izvēlējās šādu aizsardzības variantu:


Visa automašīnas priekšpuse un visas riska zonas aplīmētas ar premiālo amerikāņu Legend Prime poliuretāna PPF ar rūpnīcas garantiju 12 gadi un keramiskie pārklājumi EVERGLASS Diamant plus EVERGLASS Graphene uz 18 mēnešiem visai virsbūvei.


Kā dāvanu mēs arī uzklājām pārklājumu stikliem un apstrādājām motoru nodalījumu ar karstumizturīgu konservantu.


Īss video apskats par projektu -


GALA REZULTĀTS -


Plēve un keramika ir visefektīvākais veids, kā aizsargāt automašīnu. Viss nepieciešamais, ieskaitot daudzu gadu pieredzi, mums ir pieejams, Jums tikai jāsazinās ar mums un jāsarunā vizītes datums.


 

AUTOESTETIKA

Patiesā auto dīteilinga studija

LV: +371 20 280 839

RU: +371 29 165 299

Brīvības gatve 193a, Rīga


bottom of page