top of page

Virsbūves pulēšana un keramiskais aizsargpārklājums 2 slāņos: BMW X7

Updated: Dec 17, 2023

Manhattan Green X7 nekad nav izskatījies tik sulīgs un spīdīgs!

Auto ir praktiski jauns, bet saimnieks to ekspluatē ļoti intensīvi - gari un bieži braucieni, salonā brauc vairāki bērni.

Tas viss bija iemesls, kāpēc gan virsbūve, gan salons nebija pietiekami labā stāvoklī - PIRMS foto redzami skrāpējumi, nobrāzumi, netīrumi, šķembas.

Šīs automašīnas kopējais izskats nebija tas, par kuru varētu sajūsmināties, un mēs apņēmāmies to salabot.

Galvenais uzdevums mums bija pulēšana, kas palīdzēja izlabot krāsojuma defektus. Atsevišķas riska zonas aplīmējam ar LEGEND Prime poliuretāna aizsargplēvi, iztīrījām salonu un piekrāsojām iešķēlumus.

Un pēdējais pieskāriens bija keramiska aizsargpārklājuma uzklāšana. Tas mums palīdzēja sasniegt krāsas piesātinājumu un bagātīgu, cēlu, dziļu spīdumu. EVERGLASS Diamant un EVERGLASS Graphene keramiskie pārklājumi 2 slāņos arī nodrošina nepārspējamu 18 mēnešu aizsardzību visai virsbūvei.


Īss video apskats par projektu -



Un, gala rezultāta bildes, lūk, kā vajadzētu izskatīties automašīnai, kas saņēmusi kopšanu, atjaunošanu un aizsardzību.


GALA REZULTĀTS -


Premium pulēšana, izturīgākie keramiskie aizsargpārklājumi un aizsargplēves stilīgākajā dīteilinga studijā Latvijā: uzticami, kvalitatīvi, dārgi.

Izvēlies savu pakalpojumu jau šodien! Viss nepieciešamais, ieskaitot daudzu gadu pieredzi, mums ir pieejams, Jums tikai jāsazinās ar mums un jāsarunā vizītes datums.

 

AUTOESTETIKA

Patiesā auto dīteilinga studija

LV: +371 20 280 839

RU: +371 29 165 299

Brīvības gatve 193a, Rīga


bottom of page