top of page

2 gadus vecais BMW X6 M Competition, kas mūs ļoti pārsteidza

Vai arī jūs vēlētos, lai jūsu automašīnas izskatu apbrīnotu citi?


Sākotnējais pieprasījums šim brutālajam BMW X6 M Competition bija atjaunināt keramisko aizsargpārklājumu. Pa telefonu nekas mūs nesatrauca - auto divus gadus vecs, pārklāts ar keramiku, nobraukums ap 28 tūkstošiem kilometru, krietna daļa nobraukuma pa Eiropas ceļiem. Saimniekam traucēja tikai tas, ka auto nespīdēja tik spoži kā iegādes dienā. “Nav problēmu,” domājām mēs un ļoti kļūdījāmies.


Auto ieradās šādā stāvoklī -

Protams, ar keramiku šeit nemaz nebija jāsāk. Gatavie risinājumi ne vienmēr ir piemēroti mūsu viesiem, tāpēc vienmēr atbalstām individuālu pieeju. Auto atbrauca atjaunināt keramisko pārklājumu, bet palika pulēt virsbūvi un kopt salona ādu. Un tas viss tāpēc, ka mūsu galvenā prioritāte ir kvalitatīvi un profesionāli klientu problēmu risinājumi.


PROCESĀ -


Un atsevišķi vēlamies teikt, ka esam pateicīgi katram mūsu viesim, tik lojālus, saprotošus, adekvātus klientus jūs neatradīsiet nekur citur. Šī X6 īpašnieks uzreiz visu saprata un apstiprināja jaunu darba plānu. Nu, darba rezultātā mēs varējām atjaunot šo skaisto automašīnu.


GALA REZULTĀTS -


Mūsu speciālistu komanda nodrošinās Jūsu automobili ar kvalitatīvu pulēšanu, lai atjaunotu tā sākotnējo spīdumu un pasargātu to no bojājumiem. Mēs izmantojam tikai labākos materiālus un tehnoloģijas, lai sasniegtu perfektus rezultātus. Turklāt mēs varam Jums piedāvāt dažādas aizsargpārklājuma iespējas: keramiskie aizsargpārklājumi un poliuretāna aizsargplēves, lai Jūsu auto virsbūve ilgstoši būtu lieliskā stāvoklī. Sazinieties ar mums, un mēs ar prieku palīdzēsim atjaunot Jūsu auto sākotnējo spīdumu.


Izvēlies savu pakalpojumu jau šodien! Viss nepieciešamais, ieskaitot daudzu gadu pieredzi, mums ir pieejams, Jums tikai jāsazinās ar mums un jāsarunā vizītes datums.

 

AUTOESTETIKA

Patiesā auto dīteilinga studija

LV: +371 20 280 839

RU: +371 29 165 299

Brīvības gatve 193a, Rīga


bottom of page