top of page

BMW X3 un X5: 2 automašīnas, identiski virsbūves bojājumi

Virsbūves spīdums un kopts salons ir neatņemama BMW sastāvdaļa, taču bez rūpīgas kopšanas auto zaudē savu pievilcīgo izskatu un nav svarīgi, vai šim auto ir 1 gads vai 7 gadi. Mēs šodien pastāstīsim par diviem šādiem BMW apvidus auto.

Tātad, divi ģimenes auto, kas prasa pastāvīgu uzmanību kā neviens cits - septiņus gadus vecais BMW X3 un gadu vecais BMW X5.


Pēc abu automašīnu apskates tika atklāti vairāki defekti:

BMW X3:

BMW X5:

Interesantākais apskates laikā bija viens un tas pats bojājums abu auto aizmugurējā bamperī, kā izrādījās, iemesls tam bija putekļu sūcēja, kuru īpašnieks regulāri izmantoja, šļūtene.

Tā kā abu auto galvenā problēma ir stipri saskrāpētais krāsojums, mūsu uzdevums bija atjaunot sākotnējo spīdumu. Pamatojoties uz X3 krāsojuma stāvokli, bija nepieciešama dziļa pulēšana, taču, tā kā šī automašīna tagad tiek izmantota kā rezerves automašīna ģimenē, klients deva priekšroku vidējai pulēšanai un EVERGLASS keramikas pārklājumam vienā slānī. Veicām arī dziļas ādas tīrīšanas procedūras, salona uzkopšanu, dzinēja nodalījuma dīteilingu un uzklājam pārklājumu logiem.


BMW X3 PROCESS:


Dzinēja nodalījuma dīteilings un saules izbalināta interjera atdzīvināšana

Dzinēja nodalījuma dīteilings

Lukturu pulēšana

Tieši tik netīra āda bija salonā

Uz X5 krāsojuma skrāpējumi nav tik dziļi, tāpēc labākais risinājums šeit bija vidējās pakāpes pulēšana un 2 slāņi keramikas pārklājuma - EVERGLASS DIAMANT un EVERGLASS GRAPHENE. Arī ādai vēl nav nepieciešama dziļa tīrīšana, tāpēc veicām tikai vieglu salona uzkopšanu un uzklājām stikla pārklājumu.


PROCESS:

Oksidētā hroma tīrīšana

Vidējās pakāpes pulēšana 50/50

Abām automašīnām ir zudušas vizuālās nobraukuma pazīmes un tās ir maksimāli aizsargātas:



Novēlam auto īpašniekam patīkamu lietošanu!




Lai pierakstītu savu automašīnu dīteilinga procedūram, zvaniet, rakstiet vai pierakstieties tiešsaistē - https://www.autoestetika.lv/kontakti

 

AUTOESTETIKA

Patiesā auto dīteilinga studija

LV: +371 20 280 839

RU: +371 29 165 299

Brīvības gatve 193a, Rīga


bottom of page