top of page

Keramiskais aizsargpārklājums un poliuretāna aizsargplēve BMW 320 G20:

Updated: Dec 7, 2023

Pēc procedūrām automašīna izskatās labāk nekā jauna


Mēs novērtējam mūsu klientu rūpes par savām automašīnām! Tieši tāpēc viņi nāk pie mums, jo mēs nodrošinām rūpīgu pieeju viņu automašīnām!

Mūsu klienti pieprasa augstu kvalitāti un kompetentu pieeju. Arī šis moderns un elegants BMW 320 G20 izsmalcinātā Brooklyn Grey krāsā, kas atbrauca pēc iegādes no dīlera (odometrā ir tikai 365 kilometri), lai varam pasargāt virsbūvi un sagatavot auto aktīvai lietošanai.


Neskatoties uz tā jaunumu, automašīnai jau ir daži defekti. Lakojuma skrāpējumi, bremžu putekļu un bitumena traipi - tas viss var pasliktināt automašīnas izskatu. Bet visnopietnākais bojājums ir no durvju sitieniem uz stāvlaukuma, kas atstāja skrāpējumus uz automašīnas virsbūves. Lielisks iemesls īpašniekam padomāt par citu vietu, kur novietot automašīnu.

Lai atgrieztu automašīnai tās sākotnējo spīdumu un aizsargātu to no turpmākiem bojājumiem, mēs veicām procedūru kompleksu. Vispirms tika veikta viegla sagatavošanās pulēšana, lai noņemtu mazus skrāpējumus un dotu krāsai vēl lielāku spīdumu. Tad mēs uz uz riska zonām uzstādījām poliuretāna aizsargplēvi Legend Prime, lai novērstu bojājumus no akmeņiem.


Lai nodrošinātu papildu aizsardzību, mēs uz automašīnas virsbūves uzklājam keramisko pārklājumu Everglass Diamant un Everglass Graphene. Keramiskais pārklājums aizsargā virsbūvi no ārējiem faktoriem.


Ko mēs izdarījām dažu dienu laikā:

  • viegla sagatavošanas pulēšana;

  • riska zonu aplīmēšana ar poliuretāna aizsargplēvi Legend Prime ar rūpnīcas garantiju 12 gadi;

  • 2 slāņi keramikas pārklājuma - EVERGLASS DIAMANT un EVERGLASS GRAPHENE uz 18 mēnešiem;

  • Motora nodalījuma dīteilings;

  • Pārklājums logiem AQUAPEL;

  • Salona viegla uzkopšana.

Mūsu darba rezultātā automašīna izskatās labāk nekā jauna - pēc procedūrām spīdīgs krāsojums rada lielisku kontrastu ar melnajām akcentu detaļām, piemēram, radiatora resti, logu un citiem ārējās apdares elementiem. Kopts krāsojums arī izceļ automobiļa skulpturālo virsbūvi.


Īss video apskats par projektu



GALA REZULTĀTS:


Tagad šī BMW 320 G20 īpašnieks var būt pārliecināts, ka tā automašīna izskatīsies kā jauna vairākus gadus.


Mēs piedāvājam saviem klientiem pilnu pakalpojumu klāstu, ieskaitot konsultācijas un rekomendācijas no mūsu ekspertiem par automašīnas kopšanu, lai garantētu automašīnas ilgstošu aizsardzību.


Ja jums ir kādi jautājumi vai jūs vēlaties iepazīties ar vairāk detalizētu informāciju, lūdzu, sazinieties ar mums, un mēs ar prieku atbildēsim uz visiem jūsu jautājumiem.


Mūsu studija garantē izcilu attieksmi pret katru automašīnu un nevainojamu apkalpošanu tā īpašniekam.


 

AUTOESTETIKA

Patiesā auto dīteilinga studija

LV: +371 20 280 839

RU: +371 29 165 299

Brīvības gatve 193a, Rīga


bottom of page