top of page

Audi A4 “pilnīga nullīte”: atjaunošana un aizsardzība

Updated: Dec 17, 2023

EVRGLASS keramiskie aizsargpārklājumi un LEGEND poliuretāna aizsargplēve

Mūsu šodienas viesis ir pilnīgi jauns AUDI A4, tiešais BMW 3. sērijas un MERCEDES c-class konkurents. Audi A4 ir pamatoti nopelnījis savu vietu starp labākajiem luksusa sporta sedaniem. Audi stils, kā vienmēr, atrodams klasikas un mūsdienīguma krustpunktā.


AUDI A4 ir pievilcīgs, ar modernu stilu, augstas kvalitātes ārējo un iekšējo apdari. Bet šim auto īpaši nepaveicās, lai gan mēs to saņēmām uzreiz pēc iegādes.


Uz virsbūves redzami dziļi skrāpējumi un nelieli nobrāzumi, apdegumi no putnu izkārnījumiem. Nu, visvairāk mūs pārsteidza dīlera veiktās tonēšanas kvalitāte: burbuļi, nevienmērīgi nogrieztas plēves malas un visnepatīkamākais: plēves veidošanas laikā uz bagāžnieka vāka stikla palicis pamatīgs skrāpējums.

Tāpat kā 90% gadījumu, aizsardzības pasākumi jaunām automašīnām bija jāsāk ar defektu novēršanu.


Pēc krāsojuma maigas pulēšanas riska zonas (lukturi, spoguļi, jumts virs vējstikla, laukums zem durvju rokturiem, iekšējie sliekšņi un bagāžnieka izkraušanas laukums) aizsargājām ar Legend Prime PPf poliuretāna aizsargplēvi un pārklājām virsbūvi ar keramisko pārklājumu EVERGLASS Diamant un EVERGLASS Graphene.


Īss video apskats par projektu -


Un paskatieties, kā šis auto ir mainījies!


GALA REZULTĀTS -

Jūsu automašīna ir pašizpausmes instruments. Ko mēs varam piedāvāt, lai jūsu automašīna kļūtu par jūsu dzīvesveida sastāvdaļu:

  • aizsardzība ar poliuretāna PPf plēvēm

  • keramiskie aizsargpārklājumi

  • dīteilings

  • atjaunojošā virsbūves pulēšana

  • premium klases salona ādas kopšana

  • styling ar vinila plēvēm


Izvēlies savu pakalpojumu jau šodien! Viss nepieciešamais, ieskaitot daudzu gadu pieredzi, mums ir pieejams, Jums tikai jāsazinās ar mums un jāsarunā vizītes datums.

 

AUTOESTETIKA

Patiesā auto dīteilinga studija

LV: +371 20 280 839

RU: +371 29 165 299

Brīvības gatve 193a, Rīga


bottom of page